Вести

ВУЧИЋ: НАША ОБАВЕЗА ЈЕ СНАЖНА И УЈЕДИЊЕНА СРБИЈА

Председник Републике Србије Александар Вучић поручио је да морамо да останемо уједињени и сложни, и оставимо разлике по страни, јер је снажна и уједињена Србија наша обавеза и насушна потреба.

Вучић је навео да само заједно, поштујући све разлике, можемо да обезбедимо даљи економски напредак Србије.

Написао је и да све то Србија не може сама, потребна јој је подршка европских партнера и свих других пријатеља са којима смо чували односе упркос препрекама на које смо наилазили, додајући да је, ипак, важније од свега наше јединство и заједничка љубав према Србији и њеној будућности.

"Заједно смо сањали и веровали у напредну и успешну Србију, достојну светског угледа и поштовања. Корак по корак, велики снови постају велика дела, а будућност коју смо некада само сањали, постаје наша садашњост", навео је Вучић.

Како каже, сада више него икада морамо остати уједињени, поштовати мишљења других и не дозволити да разлике буду препрека у обликовању будућности за нашу децу и стварању бољег живота за све, у очувању достојанства и поноса наше земље.

"Сада више него икада морамо наставити да радимо за оно у шта сви верујемо, за снажну Србију која је показала да може бити прва, за отвореност и мир. За једину земљу коју називамо отаџбином, а која од нас сада тражи да будемо сложни и оставимо све разлике по страни", поручио је Вучић.

 

 

Извор: Танјуг