Вести

ЗЕЛЕНОВИЋЕВЕ ФЛОСКУЛЕ БУНЕ ШАПЧАНЕ

У МЗ Доњи Шор представљени су пројекти који ће се 8. децембра током директног одлучивања о трошењу новца од повраћаја пореза наћи на гласању. Том приликом позвали су грађане да од 8 ујутру у недељу гласају за предлоге који ће се на листићу наћи од броја 2 до 9. Коментаришући предлог Групе грађана за изградњу отвореног базена иза којих стоји Небојша Зеленовић, у МЗ кажу да то није ништа друго већ класична предизборна кампања првог човека града, али и његов покушај да отме новац Шапчана.

Шабачка власт никако да се одлучи да ли Шапчани излазе на рефереднум, непосредно изјашњавање или пак по најновијем називу, директно одлучивање о трошењу средстава од повраћаја пореза на имовину. Управо је таква неодлучност акутелних челника, сматрају у градским МЗ, створила конфузију међу грађанима.

У намери да искамчи чак 240 милиона динара од МЗ и тако уради отворен базен је још један доказ, да Зеленовић више не бира средства како да се домогне пара, како би највероватније покрио енормне минусе у градској каси.

У сврху промоције најновијег изума у виду директног одлучивања, шабачка власт поставила је рекламу у центру града са поруком да се „Шабац једино пита“. Ова флоскула, многим Шапачнима не улива наду да челни човек града има поштене намере, те коментаришу да ће се и овај такозвани референдум на крају неславно завршити.

 

Извор: ГО СНС ШАБАЦ